HARAP MAKLUM ........

#########################################

Buat pembaca yang mahu meninggalkan komen, sila pastikan anda meninggalkan link blog anda dalam kotak komen DIQCUSS.


Terima kasih diatas sokongan anda....

kawie2020 team.

Pentingkah Saiz Bagi Lelaki?

Size tu penting ker? Ade yg pendek dan tembam, dan ade juga yang panjang runcing serta ada juga yg berwarna hitam, kuning kemerahan dan coklat.

Itulah yg sering menghantui minda Amin selama ini...

Ketika berumur 15 tahun, Amin selalu belajar berenang di swimming pool di shah alam. Sudah pasti ketika itu pakaian yg dibenarkan adalah swimming trunk untuk lelaki.

Photobucket

Apabila terlalu berendam di dalam air, sudah pasti semuanya akan kecut dan mengecil... Kerana itu apabila dia berjalan2 ditepi swimming pool, ramai gadis2 akan memandangnya dan berbisik sesama mereka dan ketawa kepada Amin...

Amin mulai down dengan dirinya...

Photobucket

Ketika berumur 19 tahun, Amin selalu bermain futsal dengan kawan2 di seksyen 11 shah alam... Pakaian rutin mestilah berseluar pendek sehinggakan menampakkan pahanya yg seksi itu.

Photobucket

Selepas bermain, kebiasaannya mereka akan lepak di restoran Darul Ehsan di seksyen 11 itu, tetapi teguran gf kawan Amin membuatkan Amin berasa sgt down...

"kenapa ko nyer kecik sgt? sampaikan susah nak nampak jer"


Ketika berumur 22 tahun, Amin belajar di Universiti Teknologi MARA, Shah Alam. Amin terbaca di dalam Metro Ahad persoalan yang dikemukakan kepada Dr IsmailThamby tentang permasalahan lelaki.

Dr Ismail Thamby menyatakan bahawa size tidaklah penting dalam hubungan rumah tangga tetapi peranan2 lain seperti bercumbu2, bermesra2 dan peranan tangan dalam sentuhan akan memberikan kepuasan kepada wanita.

Kerana apa yang penting adalah tahan lama dalam hubungan intim itu...

Amin terfikir, adakah dia dapat bertahan lama?


Kini Amin sudah berusia 26 tahun, sudah bekerja dan mempunyai seorang awek yg cun... Amin selalu rasa bahagia dengan kehadiran aweknya itu...

Photobucket

Pada suatu malam, selepas menonton wayang, Amin dan aweknya telah lepak di Taman Tasik "Celah nie" di Kelana Jaya. Mereka bermesra2 ringan di dalam kereta...

Dalam kelekaan mereka itu secara tiba2 tangan awek Amin meraba2 dan tersentuh...

"Wahhhhh... panjangnyer sayang nyer nih..seksi dan licin berkilat... kikikikiki..."

Photobucket


Amin tersenyum bangga...

"Dulu ayang pakai yang ni... selalu sgt dipandang rendah... hehehehhehehehe...""Sekarang ni mestilah panjang dan tahan lama tau.... hehehehehheehe..."

"Baru beli semalam nih... telefon LG Chocolate BL40... hehehhehehehehe..."


blog comments powered by Disqus